MikaHekkanen Aiheen vieressä on aina tilaa

YLE, propagandakanava vai vallan vahtikoira?

Sanon sanasen YLEgatesta minäkin.

Kun Jääskeläinen pistettiin pihalle, ei YLEn maine sillä puhdistu, vaikka suunta onkin oikea. Millään tavoin ei vielä ole osoitettu, että YLEn toiminta on tästä eteenpäin luotettavampaa ja uskottavampaa kuin Jääskeläisen aikana. Juuri nyt ovat ne kriittiset hetket - jäähyn jälkeiset sekunnit - jotka on kestettävä ja jolloin on osoitettava se, että yhden toimijan vaihdolla on aidosti merkittävä vaikutus toimintaan.

On myös huomattava se, että YLEgate yltää YLEn ulkopuolelle, aivan huipulle saakka. Pääministeri on vaikuttanut YLEn uutisointiin, hän on päässyt puhumaan yksisuuntaista viestiään YLEn kautta aivan kuten tämä kansan oma media olisikin valtaapitävien propagandakanava eikä heitä vartioiva vahtikoira. Tämän on muututtava samalla.

Itse pystyn taas seuraamaan YLEn uutisointia, mutta olen edelleen hyvin kriittinen sen sisältöä kohtaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

YLEn pitäisi olla objektiivinen tietokavana ja palvella kansalaisia. Siksi kai me veronmaksajat pidämme YLEä pystyssä.Ongelmalliseksi asian tekee YLEn poliittinen"ohjaus" mm. hallintoneuvosto jne.
Kyllä YLEä pitäisi puhdistaa enemmän. Jos Jääskeläinen joutui lähtemään, toimitusjohtaja Lauri Kivinen saisi seurata mukana. Kunnon siivous ja propagandaohjelmat ja hömppäviihde ulos. Se onnistuu vain uusin voimin.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

"YLE, propagandakanava vai vallan vahtikoira?"

Propagandakanava. Tämä tuli selväksi viimeistään siinä vaiheessa kun YLE kutsui Pohjois-Korean keskusuutistoimisto KCNA'ta maan propagandatoimistoksi.

http://yle.fi/uutiset/3-9494800

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Sipilän pitäisi erota myös.

Timo Ala-Harja

Ketähän ajattelit Sipilän tilalle.Ville Niinistöäkö

Käyttäjän MikaHekkanen kuva
Mika Hekkanen

Jos niin sattuisi käymään, että hallitus kaatuisi kesken vaalikauden, niin uusien vaalien kauttahan uutta hallitustakin alettaisiin kasata.
Oma puoluekantani, jos sellaista sattuu puoluepolitiikasta erossa pysyvällä olemaan, ei vaikuta siihen, mistä puolueesta uusi pääministeri tulisi.

Toimituksen poiminnat